luni, decembrie 28, 2009

Bahmutelu e candidat cu acte in regula...

luni, decembrie 28, 2009
Vezi...in viata e bine sa fii copil de gunoier...ai noroc. Pitziponcul asta mic, Honorius, prin grija tatalui cel cu picior de lemn si al mamei vitrege grasa cat 4 vaci, a ajuns iata sa fie "cantitatul" oficial al PD-L pentru alegerile partiale din colegiul 1, Camera Deputatilor, colegiu ramas liber in urma mutarii lui Olteanu la BNR.
Daca vreti sa stiti cate ceva despre acest mic geniul al familiei Prigoana - Bahmuteanu, poi vizitati pagina lui de facebook, de unde veti afla ca e in dragoste mare cu o pitzi de pitzi, dar si ca micutul si-a facut intrarea in Senatul Statului Illinois, cu un discurs de mare valoare.



Asta e viitorul politic al tarii noastre? Camera Pitipoancelor si Senatul Cocalarilor vor conduce tara asta de acum incolo?

1 comentarii:

Elisa spunea...

Ale dracului studii a facut ca eu l-am vazut aici de cativa ani incoace la emisiunile de scandal.Poate ca la acelea se refera astia cand zic ca are in Romania activititate in media.Hahahahaha!
O fi studiat la FF pe banii gunoierului.
E drept ca atunci cand l-am auzit ,la Maruta,ca va fi viitorul premier al Romaniei m-am uitat chioras la el,credeam ca glumeste,dar vad ca nu.Era si este cat se poate de "serios"
Nu l-ati vazut in bena portocalie la confruntarile lui base?
Atat timp cat Udrea si Eba au reusit de ce n-ar reusi si el si altii ca acestia?
Vai,vai de tarisoara asta!

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates