luni, decembrie 28, 2009

Scut in jurul lui Crin...

luni, decembrie 28, 2009
Zoe Petre a lansat de curand pe Facebook urmatorul mesaj: "Catre toti cei care au aderat la CAUZE: Crin Antonescu presedinte, basescu NU e presedintele meu, Revoluția Bunului simț, etc.
Cred ca ar trebui sa ne unim fortele, findca va trebui sa rezistam cinci lungi ani intr-o atmosfera deloc vesela. Constat ca a inceput ofensiva anti-PNL si anti-Crin. Nu cred ca e posibil sa contribuim la apararea democratiei fara a apara singurul partid care nu descinde direct din FSN. Propun sa realizam un consortiu de CAUZE si sa ne pronuntam prin toate mijloacele accesibile. ". Tot ea explica apoi pe blogul personal motivele care au determinat-o sa lanseze acest mesaj. Toate de bun simt.


Este evident ca pentru Crin, Ludovic si cei din conducerea actuala a PNL anul 2010 nu se anunta deloc unul usor. Nemultumiti sunt destui, mai ales in randul celor care sperau intr-o alianta datatoare de functii si bani cu Baselu.
Lupta va fi clar una murdara...drept dovada ca deja a iesit la lumina, din barlogul sa luxos, Catarama, gata sa salveze partidul de o disparitie istorica. Nici Calin Popescu Tariceanu nu sta linistit si cu abilitatea-i cunoscuta, arunca pe piata postari care lasa loc interpretarilor.
Crin ce face in timpul asta? Ceva nu tocmai folositor...omul este, se pare, intr-o vacanta placuta alaturi de familia sa, se bucura de finalul acestui an...in acest timp, Chiliman semneaza aliante cu PSD-ul, desi Crin tocmai ne spunea ca am terminat-o cu PSD-istii.
Marele pericol pentru PNL in perioada ce vine nu este o alianta PSD-PDL, nici atacurile lansate de sacalii in interior..marele pericol este ca liderii actuali sa nu se ridice la nivelul electoratului liberal si sa ne dezamageasca. Crin, am incredere in tine ca nu va fi asa...

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates