sâmbătă, decembrie 05, 2009

Draga Mos Nicolae...

sâmbătă, decembrie 05, 2009
Mai e o ora si un pic pana cand vei incepe sa imparti celor care au fost cuminti cadourile tale, iar celor mai putini cuminti, nuielusele tale..
Acum, cat inca mai am timp, vreau sa te rog ceva: renunt la cadoul meu si te rog din suflet daruieste tarii acesteia sansa unui nou inceput. Poate nu am fost cuminti, dar sunt sigur ca si tu esti de acord ca nu meritam o pedeapsa atat de mare, sa il mai avem pe Basescu inca 5 ani presedinte al nostru.
Stiu, probabil vei spune ca nici Geoana nu e un cadou asa mare, e ok, sunt de acord cu tine, dar macar prin el avem speranta ca promisiunile lui Crin se vor indeplini.
Si te mai rog ceva, Mos drag...da-le romanilor mintea de pe urma...stiu, in mod sigur nu suntem tocmai un popor model, dar cine stie, poate acum, in ultima clipa vom deveni ceea ce ar fi trebuit sa fim de mult timp.

2 comentarii:

Oanna_izzy spunea...

Pentru ca sub mandatul lui ne-am stricat iremedial imaginea externa, pentru ca nu vrem sa avem tablouri cu el prin casa ( ii urat ma!), pentru ca nu-i normal ca fiica-sa sa fie parlamentar!!!!

Ionut spunea...

@Oanna sta in puterea noastra ca maine sa ne schimbam viitorul. cheama-ti toti prietenii la vot si alegeti schimbarea.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates