vineri, ianuarie 22, 2010

Dragei mele Lilick

vineri, ianuarie 22, 2010
Cand m-am apucat de acest blog, am vrut sa fie pur si simplu o platforma unde sa pot sa imi exprim gandurile si ideile mele si unde oricine sa poata sa vina si sa spuna: da sau ba fata de ce scriu.
Incet incet a crescut si astfel am ajuns astazi in situatia de aici.
Sa va explic de ce pentru mine conteaza foarte mult:


1) Pentru ca orice nominalizare, in orice top, nu poate reprezenta decat o onoare pentru un incepator in ale blogarelii, ca mine. Cu atat mai mult o nominalizare intr-o campanie a doamnei Lucia Verona.
2) Pentru ca persoana de la care vine aceasta nominalizare este foarte importanta pentru mine. Lilick, caci despre ea vorbesc, este pentru mine poate cea mai placuta si frumoasa intamplare primita in dar de cand m-am apucat de blogareala liberala. Cu totii o stim, o pretuim si tinem cont de parerile ei, fiind unul din vectorii de opinie cei mai importanti din blogosfera liberala...
Asadar, ce fac eu aici nu e degeaba..iar asta nu poate decat sa ma motiveze sa fiu si mai bun pe viitor.

4 comentarii:

irongates spunea...

Felicitari!

Ionut spunea...

@irongates: mersic

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut,

Merci, dar nu trebuia sa scrii asa ceva, ca mi-e jena. :) Am nominalizat cativa tineri care mi se pare ca sunt de viitor, doi parlamentari PNL (tot tineri) si inca doua persoane, foarte documentate, ale caror opinii politice de multe ori ma influenteaza. E adevarat, mai sunt si alte persoane pe care o sa le nominalizez ceva mai tarziu. Chiar imi place cum scrii si cum gandesti, si ma bucur ca o anumita persoane mi te-a recomandat acum ceva timp. Postarile tale sunt importante. Si, sigur, chiar ai evoluat, si blogul tau devine din ce in ce mai important. :)

Ionut spunea...

@Lilick: :*..cam atat mai pot sa spun acum:D

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates