joi, ianuarie 28, 2010

Manifest violet impotriva unui presedinte cenusiu

joi, ianuarie 28, 2010
Azi, 28 ianuarie 2010, la initiativa dragei mele Lilick, toti cei afiliati grupului "No Basescu Day" posteaza, fiecare in propriul sau fel, manifeste de promovare a evenimentului de pe 2 Aprilie 2010.

Eu vreau sa va spun domnule Basescu, ce este pentru mine un Presedinte:

- este repezentantul meu in lume, este cel care vorbeste in numele meu si care oriunde merge si orice face este asociat cu 22 de milioane de oameni...eu nu vreau ca un Mailat al politicii dambovitene sa ma reprezinte: un betiv, un agramat, un personaj obscur ce apeleaza la vrajitoare si diverse flacari ca sa ramana in varful politicii autohtone.
- este omul care trebuie sa aiba statura politica a lui Coposu si stilul de gentleman al lui Ratiu. Dumneavoastra mai sus de Boc si de docolteul generos al Durduliei Udrea nu vedeti.
-este comandantul suprem al armatei, cel in care imi pun increderea sa ma apere prin deciziile sale militare..ori dumneavoastra nu faceti altceva decat sa stati la popota cu reviste porno si alcool din belsug.
- este omul, am invatat din filmele americane, pentru care orice cetatean ar trebui sa isi dea viata...pentru ca este Presedintele...ori la noi 5 milioane de romani va injura ca pe ultima carpa, iar alti 5 milioane va ling pe toate fetelele,doar doar vor auzi hahaitul dumneavoastra incantator.

Privind la toate acestea domnule Traian Basescu, va declar pierdut si nul din functia de Presedinte al meu si va anunt ca pe data de 2 Aprilie 2010, alaturi de sute de oameni care aici in online ni s-au alaturat, va voi spune cu drag: TU NU ESTI PRESEDINTELE MEU !


6 comentarii:

irongates spunea...

De mult n-am citit aşa un post sever şi foarte foarte corect. Excelent!

Ionut spunea...

@irongates: Mersic..e ceea ce merita tentativa asta de presedinte.

atreides spunea...

Foarte tare. Aia cu Mailat m-a uns pe suflet, ca si aia cu carpa.

Anonim spunea...

La multi ani, Ionut !

Ionut spunea...

@atreides: ma bucur ca ti-a placut
@alexandrumarin: mersic Alex..:)

Antiignorantu spunea...

NO BASESCU DAY - 02.04.2010 asta este o mare diversiune..... este facuta si ptr alte diversiuni mai mari...politicienii nu spun nimic bun despre Legea Cojocaru – JAF NATIONAL - asta ne poate scoate din criza da mai departe.... http://www.variantacojocaru.ro/ exista un Dumnezeu – insumeaza totalitatea legilor Universale

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates