luni, ianuarie 04, 2010

Pentru Udrea criza nici nu e, nici nu va fi..

luni, ianuarie 04, 2010
Din lipsa de ocupatie si din pasiune, de ceva vreme citesc constant Monitorul Oficial. Si nu imi pare rau...din contra, le recomand celor de la Adevarul sa lanseze o colectie:)))..
Ce am citit eu azi interesant? Poi, in al doilea numar pe acest an am descoperit totul despre organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului....mare minister...plin de functii si atributii, ba principale, ba secundare. Si tot citind am aflat ca doamna ministresa Udrea va avea in subordinea sa nu mai putin de 830 de angajati, carora li se vor mai adauga 63 posturi aferente consilierilor pentru afaceri europene, plus inca 7 angajati detasati pe langa reprezentanta permanenta a Romaniei la UE....Deci un aparat cu 900 de angajati...asta da descentralizare...


Ce mai are doamna Cocos la dispozitie: un aparat personal format din: 4 secretari de stat, 1 subsecretar de stat, 1 secretar general si 2 secretari generali adjuncti...ca deh, o sa fie mult de munca pentru tara..
Logistica ministresei ii va pune la dispozitie 62 de autoturisme, cu un consum garantat de 450 de litri de benzina pentru fiecare....sa facem un calcul:
- se ia un litru de benzina la 4.41 lei X 450 X 62 = 123039 lei pe luna cheltuieli cu benzina..asta inseamna pensia pe o luna pentru 307 de pensionari cu o pensie de 400 ron..
Deci dupa ce ca prin mainile acestei traseiste vor trece miliarde de euro din bani europeni, pe care ii va putea juca pe degete dupa bunul plac, suntem sfidati de acest guvern ordinar inclusiv in ceea ce priveste solidaritatea in stransul curelei si al suferintei...adica mai pe romaneste, da-i dracu de prosti - vom da afara 15.000 din invatamant, mai mor 15.000 de pensionari, nu se mai nasc copii..si asa salvam bugetul tarii, ca sa ne facem de cap...rusine, nesimtitilor !

2 comentarii:

ghilezan spunea...

foarte bine punctat

Iulian Bulandra spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1134740-micile-secrete-ale-lui-radu-stroe.htm

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates