duminică, ianuarie 24, 2010

Scandaluri mari la PNL....

duminică, ianuarie 24, 2010
Sau cel putin asa se vrea...ca ele exista sau nu e prea putin important. Cineva are interesul ca, intr-o perioada in care in PSD e lupta la baioneta, in PD-L, telectualii lu tetelu se razvratesc, sa fie si in PNL samanta de scandal.
Si ca atare, in cateva zile, hocus pocus, ia neamule:

1) Tariceanu este in pericol sa calce pe urmele lui Hrebenciuc si sa fie inlaturat din functia de lider al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor...Puii de draci sunt bineinteles colegii sai, nemultumiti de activitatea sa.
2) Nici Ludovic Orban nu se simte prea bine. Conform acelorasi surse demne de respect, acestuia i se pregateste desfiintarea functie de prim-vice presedinte, pe motive numai de ei stiute...de ei, de aceiasi pui de draci de mai sus.


Asupra acestei a doua stiri as vrea sa ma opresc putin: Ludovic Orban este omul care a tinut sub control filialele locale ale PNL in ultimii ani. El este care a coordonat Liga Alesilor Locali ai PNL, este cel care a pus bazele unei organizatii solide la Bucuresti. Daca Crin este acum unde este, ii datoreaza mult si lui Orban si lobby-ului facut de acesta in filiale. Tandemul Antonescu - Orban nu ar trebui sa fie fisurat si nici nu cred ca se va intampla asta, in ciuda carcotasilor.

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Revin si la PNL curand, am citit postul, dar vreau sa iti las off-topic acestr anunt:

Joi, pe 28, organizam un apel simultan pe bloguri: http://nobasescuday.blogspot.com/2010/01/28-ianuarie-joi-apel-simultan-pentru-no.html

Ionut spunea...

@Lilick: prezent la datorie la ora si data stabilita:P

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates