vineri, februarie 26, 2010

"Blogareala cu vrajeala" are coronita

vineri, februarie 26, 2010
In momentul in care m-am apucat de acest blog visam la clipa in care sa aiba parte de recunoastere si apreciere, lucru care sa arate ca este bine ceea ce fac eu aici...nu m-as fi asteptat insa sa fie atat de curand...
Undeva spre mijlocul lui ianuarie, bloguletul meu a fost nominalizat la 2 categorii ale Galei premiilor "Blog de Blog", gala organizata de doamna Lucia Verona, una din vocile din cadrul Uniunii Scriitorilor in fata careia mereu trebuie sa te pleci si sa ii spui respectuos: Sarutmana, draga doamna.
Trebuie sa marturisesc ca din prima clipa in care am aflat de nominalizare mi-am dorit sa fiu acolo, pe lista castigatorilor...Cu un juriu memorabil, mentionez aici pe Lucia, pe domnul Adrian Nastase, pe Lilick sau pe Adi Hadean si in acelasi timp alaturi de o colectie de stele printre castigatori - Alex Mazilu, Chinezu, Victor Ciutacu, Ion Iliescu, Mihai Voicu, Alina Gorghiu, Dan Voiculescu si lista poate continua cu toti ceilalti onorabili laureati, nu pot decat sa spun ca sunt mandru de acest premiu, care nu face altceva decat sa ma responsabilizeze sa fiu si mai bun si sa nu va dezamagesc niciodata.
As vrea si sa multumesc unei persoane dragi, celei careia practic ii dedic acest premiu, multumindu-i astfel ca imi este alaturi, uneori pana spre zorii zilei, cu sfaturi si incurajari, ganduri si mustrari. Multumesc din suflet draga mea Lilick.

4 comentarii:

irongates spunea...

Felicitări! Nu e nimic de spus în plus. Lilick poate fi mândră de tine.

Ionut spunea...

@irongates: mersic...:)

Lilick Auftakt spunea...

Felicitari, Ionut! Din tot sufletul! :)

Ionut spunea...

@Lilick: mersic..si eu, din suflet:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates