duminică, februarie 07, 2010

Doua modele de politicieni...pe care-l preferati?

duminică, februarie 07, 2010
Va invit la o alegere...una simpla, definitorie pentru tara in care traim, pentru politica pe care o urmarim..
Aveti de ales intre 2 modele cu totul si cu totul diferite: unul este un politician responsabil, preocupat sa vina cu idei bune si proiecte sustenabile pentru oamenii care l-au votat si nu numai.. Il urmaresti la televizor, ii asculti opiniile pertinente, ii citesti gandurile pe blog si nu poti sa tragi decat o concluzie: este un om politic de calitate, un politician tanar care va performa..Numele lui este MIHAI VOICU.
Cel de al doilea este exemplu porcaielii, a mitocaniei dusa la extrem, a lipsei de educatie, a pitiponcelii politice maxime...nu face nimic din punct de vedere administrativ pentru orasul pe care il pastoreste, se imbraca ca o curva, da cu subsemnatul la DNA mai des ca oricine...numele lui este RADU MAZARE.



Eu unul il prefer pe primul. Politica romaneasca, pentru a fi cu adevarat fiabila si pentru a reprezenta un subiect demn de luat in seama de oameni, are nevoie de persoane publice precum Mihai Voicu.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Hehe, ce intrebare. Normal ca Voicu. Nu ca nu mi-ar placea si mazare, eventual cu carne. :)))

ionut spunea...

:)))o sa tb sa te fac sa treci la regim vegetarian:P

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Diana spunea...

macar nu ma pune sa ma uit la filme cu el, ca si-asa tin TV-ul inchis de scarba...Daca gasesti niste politicieni care sunt dispusi sa fie angajati project-based si evaluati o data la 6 luni, pe obiective specifice, atunci ma uit. Nu merge sa fie asa... atunci, neeext!

Adrian Stoica spunea...

Hm ... depinde din ce punct de vedere privesti problema.
Tu il preferi pe domnul Mihai Voicu ... pentru ce? Daca e vorba de o dezbatere serioasa, de un proiect politic, de mai stiu eu ce, inteleg. Dar, daca e vorba de o paranghelie, optiunea ta ramane aceeasi? Inclin sa cred ca nu.
Atunci cand vorbim de "clasa politica", in general, e greu. Eu cred ca in aceasta "clasa politica" e loc pentru fiecare.
Nu stiu daca modul in care se prezinta domnul Radu Mazare nu face parte dintr-o strategie politica ... de fapt, sunt aproape convins ca asa este.
Atat domnul Mihai Voicu, cat si domnul Radu Mazare se adreseaza unui segment al electoratului, foarte bine precizat. Cred - e vorba de o parere personala - ca, prin strategia sa, domnul Radu Mazare este mult, mult mai vizibil decat Mihai Voicu. Acu', nu stiu ce sa zic, sunt si alte personaje extrem de vizibile, de exemplu doamna Columbeanu, sau Simona Sensual ... imi este greu sa estimez daca aceasta notorietate le-ar fi de vreun folos intr-o competitie electoarala. Dar, in cazul lui Mazare, cred ca aceasta strategie e buna.
Si inca ceva - iarasi e o parere personala - daca ar fi sa aleg ce om as trimite intr-o confruntare (nu dezbatere, confruntare) cu ... sa zicem ... Elena Udrea, l-as prefera pe Mazare. De ce? Pentru ca trebuie sa fie o persoana care sa vorbeasca "aceeasi limba". Daca, in final, Radu Mazare i-ar oferi, precum Taniei Budi, o pereche de chilotei rosii, iar doamna Udrea ar supralicita, probandu-i in direct, ar sparge orice audienta.
Repet, cred ca Radu Mazare are locul sau bine definit in politichia romaneasca, si e bine ca PSD are un asemenea om in randurile sale. Asta e parerea mea.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates