sâmbătă, februarie 20, 2010

Pact cu anti-fotbalul si cate ceva despre huligani

sâmbătă, februarie 20, 2010
Marturisesc sincer ca am asteptat cu nerabdare meciul din seara asta. Mi-era dor de fotbal, mi-era dor de Steaua. Inceputul meciului parea sa imi justifice trairile..echipa a legat pasele bine, Banel si Kapetanos au creat o faza frumoasa si ultimul a marcat al 10-lea sau gol din acest sezon.
Dar de la gol totul s-a rupt..echipa parca a intrat in transa, jocul nu s-a mai legat...iar aici singurul vinovat nu este decat Stoichita. In momentul in care mergi tot meciul pe niste maine moarte precum Petre Marin, Baciu sau Tanase si asta cand pe banca de rezerve ai atatea variante de schimbari, nu poti sa dai vina pe nimic altceva decat pe incapacitatea ta de a reactiona - lucru care la un antrenor cu experienta lui Stoichita nu se poate ierta.
Cateva cuvinte si despre suporteri: felicitari celor din nord - au cantat frumos, au  avut si bannere si fumigene..atmosfera frumoasa. Celor din Peluza Sud nu le transmit decat ca sper ca asta sa fi fost ultimul meci la care ii mai vad acolo..sunt o rusine pentru ceea ce inseamna spiritul ultrasilor.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates