luni, martie 08, 2010

Cateii basescieni latra a disperare....

luni, martie 08, 2010
Reconfirmarea lui Crin a starnit valuri de comentarii atat in randul liberarilor, cat si al reprezentantilor celorlalte partide. Reactia PSDului era normala, ei vor in continuarea o colaborare cu PNL-ul, au nevoie de noi pentru a face opozitie si momentan, trebuie sa recunoastem ca si noi avem de PSD pentru a ne promova opozitia fata de regimul lui Basescu.
Am asteptat insa cu nerabdare sa vad cat de triste vor fi latraturile PDL-iste...ia sa vedem ce a iesit:

Cristian Preda: "Indulgenţa peneliştilor e răsplata lor pentru ura pe care Antonescu o revarsă în spaţiul public.Ura l-a atins până şi pe Ludovic Orban, unul dintre cei care au brevetat-o, întru distrugerea coaliţiei de dreapta formate în 2004. De fapt, atâta vreme cât PDL şi PNL nu vor colabora, câştigător va fi PSD.
Marele învingător al congresului PNL este, de fapt, Victor Ponta."

Domnule Preda, sunteti penibil..V-ati dori dumneavoastra sa fie Ponta castigatorul la fel cum v-ati dorit sa fie Geoana adversarul lui Basescu in turul 2..de data asta insa povestea nu va mai fi la fel...

Cotoias: "Nu as fi crezut că PNL poate deveni un partid care să respire autoritarism cu nesatul cuiva care e convins că trage în piept aer sănătos, de munte. PNL, partidul care se lăuda peste tot că este cel mai democratic partid, a ajuns să-si dea afară membrii marcanti pentru delicte de opinie, să excludă parlamentari pentru că nu au vrut să voteze precum li s-a spus de la partid, în fine, să fie condus de un presedinte căruia vorbitorii la Congres nu contenesc să-i spună cît este de iubit, în timp ce vocile critice sînt reprimate cu violentă (vezi felul în care dl Antonescu s-a referit la dl Cataramă). Cît de mult s-au putut schimba lucrurile!!!"

Aici concluzia este simpla: Orice Cotoi are Catarama lui...

(Porno)sconiu: "Formula pe care se merge in demersul de desemnare a noului lider liberal da, inainte de lupta, sanse minime spre zero contracandidatilor lui Crin Antonescu. Intr-o atmosfera de partid din care lipsesc multe din ingredientele care faceau sarea si piperul precedentului Congres, inclusiv entuziasmul (remember: “Yes, we Crin!”), continuitatea in functie la care pare condamnat dl Antonescu (supravegheat, din nou, parinteste, de un Dinu Patriciu care a declarat/scris recent ca „batem cimpii la televizor”!) este, pina la urma, exact ceea ce merita actualul PNL, caricatura unui partid care a avut cindva, cu adevarat, un rol istoric."

O caricatura vede in jurul sau numai caricaturi...

As mai fi putut cauta in continuare multe astfel de posturi..ne vom putea delecta cu ele pe viitor..am vrut doar sa le raspund catorva dintre cei care au inceput sa il gratuleze pe Crin cu fel si fel de titluri, nemeritate cred eu (si nu uitati ca aici, pe blogul acesta, am criticat modul in care Crin a vrut sa fie ales).
Nicio clipa pentru portocalii alegerea lui Crin nu va avea cum sa convina. Sa nu uitam ca el este cel care i-a tinut fata lui Basescu in toate dezbaterile publice dinaintea alegerilor din decembrie; sa nu uitam ca actualul lider al PNL este cel care a reusit pentur prima data dupa mult timp sa coaguleze fortele opozitiei in jurul unui proiect: Johannis, apoi este cel care a facut posibil ca Mircea Geoana sa se bata cu sanse reale cu Basescu in turul 2. Iata cate argumente pentru ca pechinezii pedelisti sa incerce si ei sa latre a paguba acum...

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates