duminică, martie 07, 2010

Ludovicul si cu Crinul..intr-o alta tara...poate...

duminică, martie 07, 2010
Multi comenteaza in fel si chip prestatia lui Orban de la Congres..din punctul meu de vedere a fost poate cea mai articulata prestatie avuta de Ludovic de-a lungul carierei sale politice...cu mult peste ceea ce multi au numit varful activitatii sale, alegerile pentru Primaria Capitalei, din 2008.
Nu a fost suficient sa castige, si cunoscandu-l, cred ca si el era constient de asta..dar a luptat pana la capat...pentru ca asa e el.
Discursul de dupa reconfirmarea lui Antonescu ca Presedinte al PNL a facut ca sala sa aplaude la unison prestatiaa invinsului, l-a luat prin suprindere pe invingator si ne-a aratat ca Orban are stofa de politician adevarat. Bravo Ludovic !PS: Am vrut initial sa scriu acest post de ieri...dar am renuntat, dorind sa vad oare care va fi raspunsul lui Crin la declaratiile lui Ludovic: ""Crinul si cu Ludovicul vor merge impreuna in continuare"...raspunsul e dezamagitor si ne arata un Crin dispus la a risca totul, ACUM, pe o singura carte...eu sau nimic...sa speram ca va fi eu...

1 comentarii:

Anonim spunea...

invatat o multime

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates