luni, iunie 08, 2009

Cu 73% mai lasi.....

luni, iunie 08, 2009

Pentru ca niste oameni care aleg tacerea in loc sa isi exprime gandurile...dorintele nu pot fi decat niste lasi.

Pentru ca toti vorbesc de o majoritate tacuta....dar eu zic ca nu avem de-a face decat cu o adunatura de lasi, de oameni lipsiti de personalitate...care cred ca daca sunt atat de multi sunt si de calitate.

Pentru ca marea majoritate isi spun intelectuali, si transforma aceasta tacere intr-o aura de intelectualitate accesibila doar unor valori...unor elite..Din pacate insa, am sa va dezamagesc pe voi, pe toti cei care ati ales ca ieri sa nu mergeti la vot. Nu sunteti decat niste frustrati, niste nesatisfacuti sexual, mai pe romaneste niste labari care si-ar trage-o si cu o catea in calduri...

Mi-e rusine ca sunt parte a unei tari in care voi indrazniti sa traiti. In 1989 niste tineri, multi de varsta mea, alegeau sa moara pentru ideea de libertate si mai presus de orice, pentru dreptul de a-si alege destinul.

Iar voi ieri, v-ati batut joc, pentru a cata oara oare, de destinul nostru. Multumita voua, lasi libidinosi, ne uitam acum cum tara noastra va fi reprezentata in Parlamentul European de un Gigi Becali, Vadim Tudor sau fata lui tata, EBA din Bamboo.

Ieri ati ales sa stati ca niste curve intinse la soare, v-ati balacit in apa, ati bagat in voi tone de mici si mii de litrii de bere, apoi ati mers acasa, ati incercat sa aveti si voi o erectie si sa futeti ceva...probabil ca nu v-a iesit nimic..

De maine veti avea probabil tupeul sa incepeti sa comentati din nou: "ce tara de cacat avem", "cum e posibil sa nu se schimbe nimic" sau "cine i-a adus pe astia la conducere".

L-am auzit aseara pe Crin Antonescu spunand ca isi reproseaza ca nu a reusit sa scoata mai multa lume la vot...Nu ai de ce sa te simti asa, Crin...destinul unei tari de libidonosi puturosi nu poate fi altul.

Cel mai trist este faptul ca marea majoritate a celor care au absentat de la vot este formata din tineri. Tineri care par rupti de orice realitate, tineri fara perspectiva, viitoare curve pe centurile Spaniei si Italiei sau capsunari de 2 lei prin Pamplona. Cum e posibil sa fi atat de nesimtit cand e vorba de viitorul tau, in tara ta? Greu....imposibil de raspuns....

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates