miercuri, ianuarie 06, 2010

Elena Udrea - toapa (ministra) internationalizata

miercuri, ianuarie 06, 2010
Poate la inceput lucrurile au parut  a fi o simpla rautate venita din partea unor jurnalisti straini, care neavand altceva mai bun de facut, s-au apucat sa vorbeasca despre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului...dar, ce te faci cand subiectul asta se plimba din tara in tara si tine prima pagina a principalelor ziare din lume?
Sa o luam pe rand:

- The Times scrie: "Ajutorul bugetar al Europei pentru Romania, una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, a fost pus in mainile unui ministru care pozeaza pentru reviste glossy in lenjerie intima si asupra caruia planeaza acuzatii de coruptie, scrie cotidianul The Times.
Elena Udrea, un ministru in varsta de 36 de ani, casatorita cu un controversat om de afaceri, a fost numita ministru responsabil pentru dezvoltarea regionala in fosta tara comunista.
Udrea, care a pozat si in bikini pentru sedinte foto profesionale, va controla un buget de 3,7 miliarde de Euro pentru dezvoltarea infrastructurii, turismului si fondului locativ al Romaniei."

- Die Welt: "O fosta glamour girl, cu un sot putred de bogat si intr-o relatie mai mult decat apropriata cu presedintele Traian Basescu, va gestiona 3.7 miliarde de euro,bani proveniti din fonduri europene."


- Gente: una din cele mai citite reviste din Italia scrie si ea despre cea mai la moda ministresa din Europa: "Românca Elena Udrea, ex-model, a fost investită cu gestionarea banilor UE. Dar cei de la Bruxelles au rămas perplecşi: se pare că s-au folosit fonduri “suspecte” în timpul campaniei electorale a preşedintelui Băsescu şi s-au încredinţat achiziţii publice soţului manager".. Prin intermediul lui Cristi Sutu, va atasez si o imagine din aceasta revista.


Ultimii, dar nu cei din urma, sunt belgienii de la 7SUR7, cei care scriu: "În mod evident, intrarea în politică a Elenei Udrea nu a bucurat pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât soţul său, Dorin Cocoş, este suspectat că s-ar fi folosit de relaţiile politice pentru a-şi spori afacerile"


Ce raspunde pitipoanca sefa la toate acuzele astea?



Suntem din nou in atentia intregii lumi, fara indoiala ca pe Basescu il doare la chelie si individa asta cu cariera ratata va fi ministru mult si bine...

PS: Multumesc celor de la Antena 3, care au preluat postul meu cu aparatul ministerial al doamnei Udrea si l-au transformat in stire...poate era bine daca mentionau si sursa:).

5 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani! Zi frumoasa fara de Udroaica sa ai... si an nou superb plin de ce iti doresti ! :-D

Anonim spunea...

tare rau postu!
oricum toate chestiile astea se prevedeau din clipa in care s-au finalizat alegerile si cu toate ca se tot discuta despre subiectu asta si alte subiecte asemanatoare nu o sa se schimbe absolut nimic!
mare dreptate a avut ala cu "gluma" lui ca in 2010 multi or sa regrete ca n-au murit!
app.....tine-o tot asa cu blogu!

Răzvan spunea...

Promovam Romania si valorile ei in Europa ! Se pare ca incet-incet isi face efectul prezenta ei in fruntea Ministerului Turismului.

Anonim spunea...

La multi ani Ionut, un milion de ani fara reparatii capitale.
Si un mic dar:
Asta Da Strategie De Iesire Din Criza


Dom’le astia ori sunt nebuni de legat, ori ne cred tampiti de tampiti, ori si una si alta. Asemenea proiecte de investitii in plin an de criza economica, in teren de golf la nord de capitala nu te poate duce cu gandul decat la necesitatea internarii lor urgente la balamuc, sau la cine stie ce afaceri obscure legate de terenurile in care statul vrea sa investeasca pentru a construi un TEREN DE GOLF. Al cui interes il reprezinta Elena Udrea ca Ministru al Dezvoltarii atunci cand vrea sa investeasca banii contribuabilului roman in asa ceva? Oricum nu putem decat sa ne radem sau sa ne plangem la asa o “norvegiada” ca serios n-ai cum sa ramai auzind asemenea aberatii (sau poate nu!).

Visul Elenei

Cand eram la mama fata,
Jucam cricket in poiata,
Caci la mine in Plescoi
Acest sport era in toi.

Dar de cand m-am maritat
Si cocosu-am inselat
Mi se pare-a fi mai sic
Sa joc golf si eu un pic.

De aceea ca ministru
Voi schimba un pic registru’
Si-i voi cere lui Basel
Loc pentru un golf model.

De n-o fi in capitala
Sau macar in asta tara,
Traienus ca marinar
Alt golf imi va da in dar.

Am citit eu intr-o carte,
Cand eram la facultate
De ceva, Aden pe nume
Lui Traian ramane-a-i spune.

Asa ca, urati-mi bafta
Sa fiu iarasi mlada fata
Sa ma joc si eu de-a golfu’
Unde m-o purta norocu’!

Sa fii iubita Nutico, ca mi-ai facut ziua!

Ionut spunea...

multumesc tuturor pentru urarile de La Multi Ani..sa fiti iubiti si binecuvantati !

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates