sâmbătă, februarie 27, 2010

Ghiciti tradatorii...

sâmbătă, februarie 27, 2010
Dupa baia de sange de la Congresul PSD de saptamana trecuta, ce a dus la pierderea a nu mai putin de 7 parlamentari ce au aderat la grupul independentilor, toata lumea se asteapta la un spectacol cel putin la fel de sangeros si la Congresul nostru, ce va avea loc pe 6 si 7 martie.
Am stat si m-am gandit mult daca ar exista si la noi o astfel de proiectie...pana in acest moment avem candidati pe Crin Antonescu si pe Curelea, acest Viorel al lui Catarama. Haideti sa ne gandim un pic...vedeti pe cineva din PNL sa vrea sa plece odata cu Catarama catre zarile noului partid al independentilor lui Basescu? Eu nu..
In cazul in care va candida si Ludovic Orban (caruia va anunt ca i-am lansat invitatia de a provoca o dezbatere in online vizavi de proiectul sau pentru PNL), nu imi fac probleme ca s-ar putea discuta despre o scindare a partidului..Ludovic este, a fost si va fi un liberal pur sange, un PNL-ist devotat iar oamenii care il sustin impartasesc aceleasi valori...
Nu ne mai ramane decat o singura varianta..sa ii luam pe fiecare in parte si sa vedem de unde sare iepurele tradarii..ca atare va ofer mai jos lista parlamentarilor PNL si va invit la un joc...nominalizati primii 3 care credeti voi ca ar fi in stare de un astfel de gest de tradare:


GRUP PNL CAMERA DEPUTATILOR
Popescu-Tăriceanu Călin Constantin Anton, Nicolăescu Gheorghe-Eugen, Săftoiu Ana Adriana, Scutaru Adrian George, Uioreanu Horea-Dorin, Dumitrică George Ionuţ, Adomniţei Cristian Mihai ,Almăjanu Marin, Atanasiu Teodor, Banu Mihai, Berci Vasile, Buda Viorel-Vasile , Budurescu Daniel-Stamate, Buican Cristian,  Calimente Mihăiţă, Cazan Mircea Vasile,Chiţoiu Daniel, Chiuariu Tudor-Alexandru, Cristian Horia, Dobre Ciprian Minodor, Dobre Victor Paul, Donţu Mihai-Aurel, Dragomir Gheorghe, Fenechiu Relu, Gabor Gheorghe, Gavrilescu Graţiela Leocadia, Gerea Andrei Dominic, Gorghiu Alina-Ştefania, Holban Titi, Horj Pavel, Jolţa Nicolae, Lupu Mihai, Morega Dan Ilie, Motreanu Dan-Ştefan, Orban Ludovic, Palaşcă Viorel,Palăr Ionel, Pieptea Cornel, Plăiaşu Gabriel,Pocora Cristina-Ancuţa, Pop Virgil, Popa Octavian-Marius, Săpunaru Nini, Stroe Ionuţ-Marian,Stroe Radu, Ştirbu Gigel-Sorinel,Taloş Gheorghe-Mirel,Timiş Ioan,Tuşa Adriana Diana, Ţaga Claudiu, Ţintean Ioan, Ţîmpău Radu Bogdan, Ţurcanu Florin, Varga Lucia-Ana, Voicu Mihai Alexandru

GRUP PARLAMENTAR PNL SENAT:
Puiu Hasoti, Francu Emilian, Ovidiu Mario Oprea, Liviu Titus Pasca, Crin Antonescu, Gabriel Berca, Cristian Bigiu, Minerva Boitan, Cibu Constantin Sever, Cristian David, Mircea Diaconu, Ioan Ghise, Paul Ichim, RaymondLuca, Teodor Melescanu, Vasile Musteata, Petre Nicoara, Florin Romeo Nicoara, Popa Cornel, Roibu Nicolae, Dan Radu Rusanu, Cristian Topescu si Varujan Vosganian. 

Lansez aceasta leapsa catre urmatorii bloggeri,  ale caror pronosticuri vreau sa vad cat sunt de apropiate de realitate: Lilick, Mihai Voicu, Dramoleta, Alina Gorghiu, Diana Tusa, Irongates, Chinezu, Rating Politic, Blogatu, Alex Marin si cu voia dumneavoastra: Ioska.

5 comentarii:

Petrisor spunea...

S-ar putea sa se gasesca cativa care doresc sa plece la putere, la ciolan, opozitia e grea si fara bani. Eu un lucru bun pentru PNL si PSD daca mai pleaca fripturistii, e un fel de selectie naturala.

Ionut spunea...

@Petrisor: se aude ca vor fi 7-8 dezertori...acum sunt curios cati ii nimeresc...bine ca unii deja ii stiu, dar vreau sa vad daca ii dau in vileag:)

Petrisor spunea...

Sa plece, e mai sanatos pentru partid. Eu nu-mi dau seama car ar fi acestia

Diana Tuşa spunea...

ionut, fara suparare, dar nu am ce sa raspund la aceasta leapsa. nu+mi place ce se intampla acum pe scena politica. chiar deloc! media e ocupata ba cu psd, ba cu pnl, mai nou... si invremea asta ne pun astia impozite si pe respiratie :(

Ionut spunea...

@Diana Tusa: nici mie nbu imi place Diana, dar din pacate este o realitate...stii foarte bine ca astfel de oameni exista...si ca vor pleca...ca sa putem lupta cu ticalosii de la trebuie sa stim pe cine ne bazam, nu?

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates